Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از بازیگران سریال «آهوی من مارال» با انتشار بیانیه ای در فضای مجازی، اعلام کردند که در جریان بیانیه‌هایی که به نام «عوامل» این سریال منتشرشده، نیستند. این مجموعه شبکه نمایش خانگی با شکایت از «جیران»، مانع پخش این سریال از قسمت ۲۳ به بعد شده است.

این بیانیه مشترک بامداد پنجشنبه ـ ۱۳ مرداد ـ توسط برخی از بازیگران اصلی سریال «آهوی من مارال» در فضای مجازی منتشر شده و تمامی بازیگرانی که نام آنها در این بیانیه آمده است، جداگانه این متن را در قالب پُست موقت به اشتراک گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه این بازیگران آمده است: «در پی انتشار بیانیه‌هایی منتسب به عوامل سریال «آهوی من مارال»، درباره اختلاف حقوقی با سریال «جیران» ذکر یک نکته ضروری است. ما جمعی از بازیگران سریال نیمه تمام «آهوی من مارال» اعلام می کنیم ـ بنا به دلایلی ـ مدت‌هاست ارتباطی با پروژه مذکور نداشته و در جریان هیچکدام از بیانیه‌های منتشرشده به نام "عوامل" این سریال نیستیم.»

در انتهای این نامه نام بازیگرانی چون حسن معجونی، لاله اسکندری، ترلان پروانه، علیرضا آرا، احسان امانی، امیررضا دلاوری، لیلا بلوکات، ارسطو خوش رزم، روزبه حصاری، متین ستوده، میثاق زارع و نازنین کیوانی به چشم می خورد.

شکایت «آهوی من مارال» به کارگردانی مهرداد غفارزاده و تهیه‌کنندگی سعید خندق آبادی از پروژه «جیران» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه، توقف پخش این سریال در رسانه های صوت و تصویر فراگیر را موجب شده است.

بر اساس این گزارش، سازندگان «آهوی من مارال» ادعا کرده بودند که داستان «جیران» از روی سریال آنان کپی‌برداری شده و نباید به پخش برسد. مهرداد غفارزاده، کارگردان «آهوی من مارال»، برای اثبات این ادعا پیگیری‌های بسیاری انجام داد و برای مدتی هم انتشار قسمت اول «جیران» را به تأخیر انداخت اما در نهایت با جلسه‌ای که در دوره‌ی قبلی مدیریت ساترا با حضور طرفین دعوا برگزار شد، سه کارشناس این موضوع را بررسی کردند و نتیجه این فرآیند، اجماع هر سه کارشناس بر فقدان شباهت به نحوی که قابلیت احراز گرته‌برداری سریال «جیران» از طرح «آهوی من مارال» را داشته باشد، اعلام شد. در نتیجه «جیران» پس از مدتی کشمکش به پخش رسید و ۲۳ قسمت از این سریال از شبکه نمایش خانگی منتشر شد.

حالا بار دیگر این شکایت به جریان افتاده و ادامه پخش سریال «جیران»، با ابلاغ حکم قضایی و مشخص شدن نتیجه نهایی فعلا متوقف است.

57245

کد خبر 1658476

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سریال ایرانی حسن فتحی شبکه نمایش خانگی ساترا آهوی من مارال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم

اتحادیه جهانی علمای مسلمان با صدور بیانیه‌ای خیزش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکایی و سایر کشورها برای حمایت از فلسطین را ستود.

به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود خواستار توسعه این جنبش‌های دانشجویی برای توقف نسل‌کشی در نوار غزه شد.

براساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، اتحادیه جهانی علمای مسلمان سرکوب تظاهرات اساتید و دانشجوها توسط پلیس آمریکا و آلمان در محوطه‌های دانشگاه‌ها را محکوم و اعلام کرد: «گویی با یک دولت دیکتاتوری روبه‌رو هستیم.»

این اتحادیه کشتارجمعی بی‌وقفه را محکوم و خواستار توقف جنگ خونین در نوار غزه و دفاع از ملت فلسطین در این باریکه و کرانه باختری علیه ارتش رژیم اشغالگر شد.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود با مطرح کردن سوالاتی تاکید کرد: «چگونه نهادهای بین‌المللی و کشورها می‌توانند از دولت‌های مربوطه بخواهند که به قوانین جنگ پایبند باشند و به قوانین بشردوستانه بین‌المللی به‌ویژه در سایه فرار از مجازات مجرمان احترام بگذارند؟ چگونه می‌توانیم تسلیم شدن جهان در مقابل ممانعت اسرائیل از تحویل هزاران کامیون کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه رفح را بپذیریم؟ چرا جامعه جهانی در مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیست و کشورهای همدست با آن در غزه ناکام ماند؟»

نقطه آغاز این خیزش‌ها زمانی بود که دانشجویان آمریکایی ۱۸ آوریل جاری در محوطه دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک برای اعلام مخالفت خود با جنگ علیه نوار غزه تجمع کرده و از مدیران دانشگاه خود خواستند همکاری‌های آکادمیک‌شان با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و سرمایه‌های خود را از شرکت‌هایی که حامی اشغال اراضی فلسطینی هستند، خارج کنند.

پس از مداخله نیروهای پلیس و بازداشت ده‌ها دانشجوی آمریکایی، خشم در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته و تظاهرات به ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف این کشور رسید.

در ادامه جنبش دانشجویی بی‌سابقه‌ای در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکایی به دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، انگلیس و آلمان کشیده شد و همگی آنها اکنون شاهد برگزاری تظاهرات‌هایی در حمایت از ساکنان غزه و درخواست برای توقف جنگ در این منطقه و تحریم شرکت‌هایی هستند که سلاح در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم
  • خط قرمزی که به «نون.خ» کمک کرد/ ماجرای شکایت آقای خواننده چه بود؟
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • واکنش تهیه‌کننده «نون خ» به اعتراض یک خواننده درباره استفاده بی‌اجازه از آثارش +فیلم
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • دانشجویان حامی فلسطین با تهدید به تعلیق عقب‌نشینی نکردند
  • بازیگران سریال تورم
  • شکایت رسمی علیه سعید آقاخانی و سریال نون خ